Lediga jobb - Utbildare

Vill du jobba med oss?

Är du utbildare/konsult? Är du den vi söker?

Retorikhuset söker utbildare/konsult inom BAS P/BAS U, BAM, SAM och OSA.
Du kommer att utbilda på såväl grund- som avancerad nivå. Utbildningarnas syfte är att ge deltagarna kunskaper om arbetsmiljö och säkerhet grundade på Arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling och du arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området.

Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen och du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat med vuxenutbildning tidigare, lärarbehörighet och om du har fler yrkesbevis är det meriterande. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Kontakta oss för mer information!

Kontakta:
hakan.wasterlid@retorikhuset.se

Håkan Wästerlid
VD

Rådgivning

Vill du ha hjälp?

Vi hjälper dig gärna med kursrådgivning. Kontakta oss för att få svar på dina frågor. All rådgivning är självklart kostnadsfri och vi är enbart glada att få samtal från dig.

Ring oss på 0155-21 35 06


Kontakta oss