Om oss

 

Vår vision har alltid varit att skapa en skola för vuxna med växtvärk. Att ständigt beakta de senaste rönen inom arbetsmiljöfrågor och att alltid lyssna på våra elever.Vi vill vara en utbildningsplats som är lika drivna att utveckla och förnya som våra kursdeltagare är.

Vårt mål är att erbjuda kurser där alla känner sig stimulerade.Vi låter deltagaren testa nya tekniker, metoder och modeller i en trygg miljö. Kurserna passar både den som vill klättra i karriären och den som vill inspirera och engagera på sin arbetsplats.

Tiotusentals elever har gått våra kurser och vi har lyft hela organisationens kunskapsnivå på hundratals företag. Men mest stolta är vi över alla höga betyg och fina recensioner vi fått under resans gång.

Och att vi blir anlitade av både kommuner och myndigheter, såväl som av småföretagare och konsulter. Arbetsmiljökurs.se erbjuder kurser och utbildningar inom arbetsmiljö, coaching, stresshantering och säkerhet.

Vi skapar kunskap för framtiden.

Arbetsmiljö.se är en systersida till Retorikhuset.se och ligger under Retorikhuset kommunikation AB.

Välkommen!

 

Rådgivning

Vill du ha hjälp?

Vi hjälper dig gärna med kursrådgivning. Kontakta oss för att få svar på dina frågor. All rådgivning är självklart kostnadsfri och vi är enbart glada att få samtal från dig.

Ring oss på 0155-21 35 06


Kontakta oss